Projekat Škoda Favorit - Komentari projekta

Projekat Škoda Favorit - Komentari projekta

Legend
RE: Pocelo se pomalo sa radovima na skodi favorit ( malo je nize )

dobra je brate
vidio sam je bas neku noc, fino izgleda pravo, pogotovo sa zadnje strane, k'o tenk razvucena ;)

Član

bio si večeras na parkingu na energoinvestu jel??pozz
;)

Član

.nOKe je napisao(la):
dobra je brate
vidio sam je bas neku noc, fino izgleda pravo, pogotovo sa zadnje strane, k'o tenk razvucena ;)

Hvala brate, trenutno mi se ne svidja prednji kraj volio bih da moze jos dole al to je to dok nesto ne skontam....:cool:

bad_look je napisao(la):
bio si večeras na parkingu na energoinvestu jel??pozz
;)

Jesam, ko nije bio veceras dole :cool::cool::cool: pa cak i drotovi su dosli da vide o cemu se radi...:lol: :123: trebao si me udariti da te skontam...:D

Legend

stavi joj branik od felicije :icon_biggrin::icon_biggrin:

Član

Ma nema veze kasno te skontao i tamam da satnem kreno bio hajd rweko dr..put......pozzzz:cool:

Član

.nOKe je napisao(la):
stavi joj branik od felicije :icon_biggrin::icon_biggrin:

stvarno ne znam na sta bi licilo, kad bi neko u PS-u uradio kao ovo sa spustanjem mozda bih i stavio ovako nezz hvala na savjetu, pokusati cu ako nista nakaciti neki spojler na ovu karambolku...

bad_look je napisao(la):
Ma nema veze kasno te skontao i tamam da satnem kreno bio hajd rweko dr..put......pozzzz:cool:

ok drugar, ako te ja vidim dole a ne budes stao skocim ti pred auto, znam da si mu stavio bolje kocnice...:cool:;)

Član

Extra skodilak, lepo si ga prizemljio:cool:

Član

evo buraz to bi ti nesto ovako odprilike izgledalo, ovo je klasicni branik od prve felicije, a stavio sam ti na ovu drugu sliku, jer su ti one slike od ove sto sredjujes malo slabije kvalitete pa se bolje vidi na ovoj, s tim sto bi se ovaj branik morao prepravljat koliko ja vidim jer ne odgovara bas ovaj dio ispot maske. al po meni izgleda pravo fino, jos mozda i maglenke nabacit i bilo bi interesantno.

1995-skoda-felicia-pic-18511.jpg

favorit-feliciafrontcopy.jpg

Član

Hvala druze, imas jos jedno pice od mene :cool: nastavis li ovako ima pjani da odemo kuci ;) imam sad par ideja pa ako ti nije problem da mi posaljes na pp ako te ima na FB ime i prezime da ne pisemo ovako...pozz ;)

Član

Selmir1 je napisao(la):
Hvala druze, imas jos jedno pice od mene :cool: nastavis li ovako ima pjani da odemo kuci ;) imam sad par ideja pa ako ti nije problem da mi posaljes na pp ako te ima na FB ime i prezime da ne pisemo ovako...pozz ;)

hehe iznjece nas iz kafane, evo poslacu ti link za profil na pp ;)

Član

Fino ti ovo brate :D
Vidjam te cesto dole kod zeke :lol:

Član

leglo joj spustanje pravo :cool: btw. jel bilo rezanje opruga ili :icon_question:

Član

Limpi je napisao(la):
leglo joj spustanje pravo :cool: btw. jel bilo rezanje opruga ili :icon_question:

Trenutno je palo rezanje, al sam u potrazi za zadnjim plinskim amortizerima od golfa 1 i crvenim oprugama za citavo auto ja mislim da mogu naprijed od Golfa 2 ili od Golfa 1. za nazad sam siguran 100 % da moze a za naprijed nisam siguran pa cu traziti od kojeg mogu auta...:123:

Nadam se da ne zamjerate sto postavljam ovdje ovo. Al posto sam u fazi ucenja, i poliram sve sto stignem, dobro bi mi doslo da mi vi kazete sta vi mislite kako ja to radim, dali gdje grijesim itd...Za pocetak polirao sam oklop od mobitela, pohvale kritike sve je dobro doslo ;)

Prije tretmana....

Uploaded with ImageShack.us

Poslije tretmana....