Član
Carbon je napisao(la):dobra Shkoda Selmire svaka cast
hvala drug
Carbon je napisao(la):dobra Shkoda Selmire svaka cast
semir19 je napisao(la):sinoc se mimoisli u sokolovic koloniji..fino sredjena skoda
Selmir1 je napisao(la):semir19 je napisao(la):sinoc se mimoisli u sokolovic koloniji..fino sredjena skoda
Vjerovatno nisam bio ja vec kolega vader sa svojom skodom...
vader je napisao(la):Selmir1 je napisao(la):semir19 je napisao(la):sinoc se mimoisli u sokolovic koloniji..fino sredjena skoda
Vjerovatno nisam bio ja vec kolega vader sa svojom skodom...
bio sam ja u koloniji tu noc, vjerovatno si mene zapazio heheh... sele, ja bi ti preporucio felge sa kakvim vecim falcem, nemam ti sta drugo reci...kako si kreno ima da ti oni ceski tuneri zavide
Dzoni3 je napisao(la):Sa zadovoljstvom pratim projekat .
OmO je napisao(la):Slikaj koju po danu, da se to bolje vidi
zlajaaa je napisao(la):Živ bi samo na normalno mjesto stavi tablicu ili napravi onu malo kockastu ako već želiš malo JDM flejva :icon_biggrin: Ostalo je super, samo naprijed
Selmir1 je napisao(la):zlajaaa je napisao(la):Živ bi samo na normalno mjesto stavi tablicu ili napravi onu malo kockastu ako već želiš malo JDM flejva :icon_biggrin: Ostalo je super, samo naprijed
sta je sve ta tablica prezivila dobro ikako stoji tu....
zlajaaa je napisao(la):Selmir1 je napisao(la):zlajaaa je napisao(la):Živ bi samo na normalno mjesto stavi tablicu ili napravi onu malo kockastu ako već želiš malo JDM flejva :icon_biggrin: Ostalo je super, samo naprijed
sta je sve ta tablica prezivila dobro ikako stoji tu....
Vidim da je pomotana sva :lol: Dobro je što ti pašu dijelovi sa VW-a što se tiče ovjesa i motorizacije. Možeš čuda napravit,