Sad sam vidio sta se desava na temi nisam odmah skontao sta se u medjuvremenu izdesavalo pa sad sve procita...
Nemojte noketa napadati, ja sam taj koji je otvorio temu tako da ako ima neko nesto za reci nek kaze meni, doduse ne iz zle namjere ili da bi ponizio vlasnika vec zato sto mi je bio smjesan opis, a vjerujem da su i drugi reagovali kako jesu iz tog razloga, nije bilo zlih misli, da je bilo ruznih komentara jeste.
Posto vidim da si ok lik i nisi zamjerio sto je zbijana sala na tvoj racun nemoj ni ti nama sto smo navikli na stereotip da vecinom seljaci u ovoj drzavi imaju novaca da si priuste takve igracke iako nemaju pojma sta je, kakav si dojam na kraju krajeva oglasom i ostavio, uostalom kako bi ti reagovao da si vidio onakav oglas.
Sto se mene licno tice nakon procitanih tvojih postova mogu reci da sam pogrjesio procjenjujuci te kao vlasnika auta i mogu ti se
IZVINUTI ako sam te na neki nacin uvrjedio postavljanjem teme, opet ponavljam bar sto se mene licno tice zle namjere kao sto mozes i da vidis ni ja ni bilo ko na ovom forumu ne vrjedja nikoga i sve se svodi na zejebanciju i druzenje.
Tebi svaka cast sto si se registrovao i objasnio da grjesimo, ukljuci se u forum i nemoj potencirati na nacinu na koji si dosao ovamo jer auto nije seljak tuning kako sam procitao gore, auto je ok i ti si ok sto se mene tice.
Pozdrav i dobro dosao na forum
BTW> Moja ponuda za kabrija i bubreg jos stoji ako si zaintresovan :lol: