Defffinn... Ovo ce da kupuju modni mackovi oni ti imaju stila za takve stvati.Ovom prilikom zahvaljujem dizajneru za ideju sto nas pocasti ovom kreaturom,nadam se da cemo docekati da sto prije didje na nase ceste kako bi estrada mislila kako je IN.:lol::lol::lol: Nemaju tamo idea... Mora da dizajnera cesto zena vara,pa mu ponesta inspiracije:smajli01::smajli17:Porschefan je napisao(la):BEMWE je napisao(la):Porschefan je napisao(la):Nije samo fuj nego je i fuj fuj fuj ....
Zar i ti sine Brute:lol:
A šta ćeš kad od g.vneta prave kolače. Ovo se sviđa onima koji samo znaju da je novo i to je to ... :icon_smile:
Sarajlic je napisao(la):Zasto imam osjecaj da se meni jedinom svidja.Nekako mi mocno izgleda,nabildano.Kao kakav predator :icon_biggrin:
Salle je napisao(la):Sarajlic je napisao(la):Zasto imam osjecaj da se meni jedinom svidja.Nekako mi mocno izgleda,nabildano.Kao kakav predator :icon_biggrin:
piješ jel i preko dana.. :lol:
Sarajlic je napisao(la):Jbg ljudi kako kome,ali meni se svidja.Premocan
:lol::lol::lol:baya je napisao(la):Sarajlic je napisao(la):Jbg ljudi kako kome,ali meni se svidja.Premocan
Neobican totalno, ali se i meni svidja
MR2GTI je napisao(la)::lol::lol::lol:baya je napisao(la):Sarajlic je napisao(la):Jbg ljudi kako kome,ali meni se svidja.Premocan
Neobican totalno, ali se i meni svidja
Ni blizu slicnosti,Cayenne je bas lijep SUV.nesobrzi je napisao(la):evo nesto slican tome sinoc sam uslikao meni nije nesto uzivo ali kao sto kazu ovi neobican jos zuta boja