Član
Imam jedan mali problem,posto ej zima pa skuter se sredjuje za ljeta, i neki dan narucim ne razmisljajuci jedan h4 xenon balast i sijalicu ,al tek sam prije nego sto ce doci na netu malo istrazivao i vidim da na 50ccm skutere kao nemoze xenon,jer vuce toliko struje da kad radi motor ne stigne i dat struju balastu i napunit akumulator,osim toga na konektoru za sijalicu je naizmjenicna struja,al to se moze riejsiti direkt sa akumulatora samo jedan relej ubacit...
ali opet je tu problem sto bi to radilo nekoliko sati dok se aku. nebi ispraznio i opet nista od toga,ceprkao sam po netu ,al nisam uspio naci nikakvo riejsenje ni odgovor da li postoji nacin da se xenon stavi na 50ccm skuter,jer na 125,150ccm ide bez problema...problem je u slabom punjenju
kod mene je keeway matrix,neznam da li je neko vec pokusavao isto i da li je uspio....
nadam se da ce ove raje sa forum sto prodaje xenon kitove koji se malo bolej razumiju u to,da daju neki odgovor ,da li postoje neki posebni balasti koji rade na manje od 3-3.5 A nominalne struje.....
neznam kakva je razlika izmedju slim balasta i onog velikog obicnog...
ajde sad da vidim strucnjake na djelu...
ako ne uspijem nista rijesit onda ide vjerovatno na prodaju...
pozz svima i hvala unaprijed!!!
ali opet je tu problem sto bi to radilo nekoliko sati dok se aku. nebi ispraznio i opet nista od toga,ceprkao sam po netu ,al nisam uspio naci nikakvo riejsenje ni odgovor da li postoji nacin da se xenon stavi na 50ccm skuter,jer na 125,150ccm ide bez problema...problem je u slabom punjenju
kod mene je keeway matrix,neznam da li je neko vec pokusavao isto i da li je uspio....
nadam se da ce ove raje sa forum sto prodaje xenon kitove koji se malo bolej razumiju u to,da daju neki odgovor ,da li postoje neki posebni balasti koji rade na manje od 3-3.5 A nominalne struje.....
neznam kakva je razlika izmedju slim balasta i onog velikog obicnog...
ajde sad da vidim strucnjake na djelu...
ako ne uspijem nista rijesit onda ide vjerovatno na prodaju...
pozz svima i hvala unaprijed!!!