@
madmono ne mora znaciti da je pumpa pri kraju, u mene je isto tako, to sve zavisi od releja pumpe kako je napravljen, neki releji upale pumpu kad das kontak, ona odradi i stane i kad krenes verglati ona opet pocne raditi, dok neki relji pale pumpu tek kad pocne verglati...
Prije na fordu mi je bilo dam kontakt odradi pumpa i stane i onda krenem verglati i ona opet pocne, i crkne mi taj relej i ja stavim sa drugog forda relej i onda mi nije radila na kontakt nego tek kad pocnem verglati, a kod bmw-a mi je isto tako tek kad pocnem verglati onda uklopi relej od pumpe, sve ti zavisi od releja do releja. Na bmw-u sam vozio i kasnije mi crkla pumpa i ja sam kupio i stavio novu pumpu, to samo govorim da znate da nije pumpa 100% ona nema veze s tim, relej regulise kad ce pumpa raditi
nije ti to nikakav kvar to ti je normalno samo zavisno kako je koji relej napravljen...
Sto sto kazes dok pumpa navuce gorivo
nisi ni svjestan kojom brzinom pumpa navuce gorivo
uzmi ovako daj kontakt i samo dirni verglanje i pusti i pumpa ce ti odraditi, pa probaj opet zaverglati i vidi hoce li ti brze upaliti, ako hoces da ti odradi na kontakt onda moras traziti drugi relej pumpe..