Član
Dobar dan dobri ljudi, nije me bilo neko vrijeme iz privatnih razloga, a tamam sam bio dobio i trecu fegu iznad imena... Ovako imam jedan problem za mene ne premostiv, u pitanju je bmw e36 coupe, mijenjao sam desnu kuglu, oba selena, i zadnji desni lezaj tocka, ajde buduci da se sve skidalo, i sve to ajde uradim i optiku, krajnice su bile toliko zapekle da se jedva optika uradila, namontiram usput i ljetne gume, e sad posle toga, pojavio mi se mali luft u volanu i kad smotam lijevi puni volan ostaje na mjestu znaci ne vraca se i cak sta vise jos trza u lijevu stranu, nema nigdje nikakvoga lufta, sto se tice trapa osim malo to u volanu, ne cuje se nikakvo lupanje niti bilo sta, samo me eto to nervira i znam da nije uredu da bude tako, e sad bio sam kod 3 majstora niko nije uspio da odgonetne sta je pa bi vas zamolio ako iko ima pojma sta bi moglo da bude molim vas da kaze, izludit cu, jos da napomenem, to se desava, samo kod skretanja znaci u lijevu stranu, odnosno pri bas sporim brzinama, bukvalno se osjeti vibriranje na volanu . Pozdrav Pisao sam na sitne kvarove, ali ne pise niko, pa da probam ovako.. Unaprijed hvala :icon_smile: