addo je napisao(la):Pokupio si virus koji se siri fb trenutno! I probaj uci na fb i promjeniti password ili preko maila! Jer vrlo vjerovatno je da ti sad salje iste te linkove ostalim tvojim prijateljima!
emir_89 je napisao(la):tako je to kad je raja besposlena pa klika na sve zivo
Yellow je napisao(la):mogu li se obrisati poruke koje si poslao nekome...?
addo je napisao(la):Pokupio si virus koji se siri fb trenutno! I probaj uci na fb i promjeniti password ili preko maila! Jer vrlo vjerovatno je da ti sad salje iste te linkove ostalim tvojim prijateljima!
zlajaaa je napisao(la):addo je napisao(la):Pokupio si virus koji se siri fb trenutno! I probaj uci na fb i promjeniti password ili preko maila! Jer vrlo vjerovatno je da ti sad salje iste te linkove ostalim tvojim prijateljima!
Imao sam i ja isti proble. Nisam mogao ući na FB. Formatirao računar i proradilo.
menso206 je napisao(la):zlajaaa je napisao(la):addo je napisao(la):Pokupio si virus koji se siri fb trenutno! I probaj uci na fb i promjeniti password ili preko maila! Jer vrlo vjerovatno je da ti sad salje iste te linkove ostalim tvojim prijateljima!
Imao sam i ja isti proble. Nisam mogao ući na FB. Formatirao računar i proradilo.
formatirao bi ja al mi ne radi na laptopu ovo za cd nesto se sjebalo moze przit a ne moze ocitat nista