tako i radim kad dodjem kuci i parkiram u garazu,jer dok s plina na benzin prebaci treba mu par sekundi,moras auto turirati da bih prebacio,al sta raditi trebas stati na kratko i ugasiti auto,i non stop turirati,al et hvala na pomociPa prebaci onda prije gasenja na benzin, i tako ga pali, ako vec ne moze da se sredi.
tek novo otvoreni jel na taj mislis?vidio sam to jucer kad sam isao darki,mogu i kod njih pokusati.hvala brateJa ti jedino mogu predložiti da odeš u ovaj servis plina na kuli, odmah prije semafora desno kada dolaziš sa aerodroma, ne mogu se sada sjetiti kako se zovu, jedna kuća bez fasade.
tek novo otvoreni jel na taj mislis?vidio sam to jucer kad sam isao darki,mogu i kod njih pokusati.hvala brate
vala upravu si,ja nesto mislim da je do isparivaca,mada kad vozim auto radi suoper,ne gubi vucu,ne trza,vjeruj drug maloprije kad ga zapalio nisam,da nije bilo zene zapalio bih gasto se zajebajes odi kod dejana na dobrinju i covjek ce ti to napravit ti trazis neke savjete a stalno ides kod jednog te istog majstora promjeni majstora pa mozda i otklonis kvar ali dejan je momak za 10 sto se tice svega oko plina
Druze kako si resio problem?i ja imam isti problem.Znaci regulacije prebacivanje benzin-plin mi je na 2500 obrtaja a pumpa se gasi avtomatski postavjeno je rele kod rezervar.
Znaci problem je kada ja ugasim na plin avtomatski se prebacuje na beznin i onda kad hocu da upalim treba dugo da verglam za da zapali.To se dogaza stalno koda izgasim auto.Znaci sekoje palejne moram dugo da verglam.