problem lampice

problem lampice

imam jedan mali problem i nadam se da sam pitanje postavio na pravom forumu imam golfa 1 gti i problem mi je taj sto kad pojacam obrtaje motora odmah mi se upali lampica od ulja i blica i nekad se sama ugasi i alarm od ulja mi se tako sam upali pa me zanima sta bi moglo da bude uzrok tome jeli neki spoj ili nesto drugo ulja ima dovoljno u motoru i sve radi ok da ne radi do sada bi zaribao motor samo sto me ovo nervira paljenje lampice i alarm za ulje pa ako neko ima nekih prijedlog kako da rijesim ovo bio bi jako zahvalan

Član
jesil gledao je li ona stopica od lampice na svom mjestu, ona na motoru sto bude
meni je sajla gasa cupala tu zicu, i ja sam se bio prepao da nije ostao bez ulja, jer mi je jedan motor vec prije bio zaribao
kreni od one zice jbg, nista te ne kosta
bitno je da imas dovoljno ulja u motoru, lampica moze jebat mater svoju sto se toga tice:)

ArminM je napisao(la):
jesil gledao je li ona stopica od lampice na svom mjestu, ona na motoru sto bude
meni je sajla gasa cupala tu zicu, i ja sam se bio prepao da nije ostao bez ulja, jer mi je jedan motor vec prije bio zaribao
kreni od one zice jbg, nista te ne kosta
bitno je da imas dovoljno ulja u motoru, lampica moze jebat mater svoju sto se toga tice:)

zica je ok na svom mjestu i kad radi na leru ne gori samo ako dodam gas jako odmah se upali

Član
Zutu zicu, koja se nabija na davac na filteru ulja, treba da pritegnes negde na masu i da tada probas. Ako bude opet isto, menjaj tablu

Član
ovde nisam strucnjak mozda se provalim...al ako bude tako makar cu i ja saznat :) , al da nije uljna pumpa, mozda kad se pojaca pritisak pa ..?

dule-p je napisao(la):
Zutu zicu, koja se nabija na davac na filteru ulja, treba da pritegnes negde na masu i da tada probas. Ako bude opet isto, menjaj tablu

ne znam tacno na koju zicu mislis i sta da uradim sa njom i nekad mi se desava kad svjetla upalim ona se ugasi i lampica i alarm i dok ugasim svijetla opet se pali i lampica i alaram ali ne stalno ja mislim da je do nekog spoja ili nesto ali ne znam sta da uradim da je ugasim