Član
E ovako imao sam problem sa ford focusom 1.8 tdci 74kw ujutro kad je auto hladan duze je verglao i teze palio medjutim kad se zagrije sve top..to mi je se odmah pocelo desavat cim sam ga kupidvuko sam ga majstoru i dijagnostikom i pregledom smo utanovili da su dizne stradale ,i odmah smo ih skinuli i odnijeli na repariranje.Nako reparacije smo ih smontirali i prvo paljenje je bilo dosta tesko verglali smo gotov sat vremena dok kao navuce gorivo i uz pomoc starta onog neko spraya za paljene i upalili..onda smo ih kodirali i sve top..medjutim to je sve potrajalo 4 dana auto sam ostavio na parkingu normalno i nakon nekih sat vremena da upalim nista samo vergla...i opet majstoru skinemo dizne odnesem na testiranje i 2 zakovale opet ih sredimo sve 4.Onda prije postavljanja dizni promijenim filter od goriva opet ,skinem rezervar da provjerim imal kavih prljavstina medjutim nista rezervar ko suza cist sva crijeva ocistimo sve vratimo upali od 2 put extra sve znaci i sklopimo sve kuci krenem nakon kilometar pocne trzat trzne jedno 4 puta u voznji i ugasi se...i mrak nas uhvati pa cemo sutra nastavit...jel se ikome desavalo ista slicno i sta bi moglo bit..svaka pomoc dobro dosla