Član
imam jedan problem, propalo mi je kvacilo, tj kad ga stisnem ostane dole i ne vraca se ne mogu mijenjati brzine niti ista. auto je ostalo u leru. idem sad na put pa ne mogu da odem do mehanicara. znal bilo ko u grubo sta bi mu moglo biti?
sanjinho89 je napisao(la):nisam imao nikakvih problema sa kvacilom sve je ok bilo i sve je super ferceralo samo u zadnje vrijeme mozda jedno tri dana mi je skripalo kvacilo kad ga stisnem. bilo tri dana i prestalo da skripi i sve ok bilo normala... nisam gledao sajlu jer nisam trenutno tu...
Upravo mi je propalo kvacilo, imam problem neki sa starta 1,2,3 brzina ide do 3 hiljade obrtaja i sto dodje do 3 hiljade isto kao da mu stisnem kocnicu na sekundu i ne vuce mi posle toga isto kao do 3 hiljade i to me je brinulo, i sad vozim normalno tek se ukljucujem i samo mi propade kvacilo dve neke male plastike idpadose ne mogu da skontam odakle su, nije mi se nista culo u menjac da je strugalo nego sve normalno samo to posle 3 hiljade sto mi malo uspori ostalo sve normalno. Inace 206 cc 1.6 16vimam jedan problem, propalo mi je kvacilo, tj kad ga stisnem ostane dole i ne vraca se ne mogu mijenjati brzine niti ista. auto je ostalo u leru. idem sad na put pa ne mogu da odem do mehanicara. znal bilo ko u grubo sta bi mu moglo biti?
Upravo mi je propalo kvacilo, imam problem neki sa starta 1,2,3 brzina ide do 3 hiljade obrtaja i sto dodje do 3 hiljade isto kao da mu stisnem kocnicu na sekundu i ne vuce mi posle toga isto kao do 3 hiljade i to me je brinulo, i sad vozim normalno tek se ukljucujem i samo mi propade kvacilo dve neke male plastike idpadose ne mogu da skontam odakle su, nije mi se nista culo u menjac da je strugalo nego sve normalno samo to posle 3 hiljade sto mi malo uspori ostalo sve normalno