ja sam lično probao pro_ceed i meni su extra ,ma auto je ko zuca ! Probao sam onaj obični
ceed 1,4 CVVT 109 KS ,malo je slabije oprijemljen ali je dobar pravo ... gradski autić ,dok ovaj drugi što sam probao
pro_ceed 1.6 CVVT 126 KS on je cijenom oko 25.000 KM ,baš full oprema ,ma auto je šminkersko pravo ,unutra sve svijetli ,svaka komanda ima svoju lampicu
baš šminkersko ,a još je tih skroz ,i ima dobru mašinu,močno izgleda baš .... ja sam se oduševio fakat .... Sve u svemu je ok ,ali eto samo što to auto nakon 7 godina bog zna kakvog će motora biti ,i kakva je limarija kad se počne hrđa hvatati
mislim da vrijedi tih para ,samo eto što raja negotivi ta auta ,pa nešto nisu previše popularna kod nas....
ja mislim da se nečeš pokajati ako uzmeš to auto ,jer se ni moj rodjak nije.... :icon_biggrin:
evo nešto što sam pročitao ,jedno testiranje:
Njemački automobilski časopis Auto Bild nedavno je objavio uporedni test trovratnih sportskih kompakata Audija A3 i Kije pro_cee'd.
Kia pro_cee'd, trovratni sportski automobil iz serije cee'd, proglašen je pobjednikom testa.
Eto audija