prijedlog

prijedlog

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Deyo bi ja mislim mogo skontat dizajn majce...ajmo deyo kucho stara znam da imas nesto u glavi..a ovo sto se tice ko hoce ko nece...eto recimo kad bi schumi il igy bio zaduzen za to skupljanje i pravljenje spiska...znaci da mu se na pm javi ko ozbiljno hoce a ne ovde pa eto i ja bi blabla...to naravno kad se vi vidi kako sta i koliko...

Član
kakav igy... igy je trenutno otiso da sanja kako ga masni cevap proganja :D treba se ebiga dogovriti... trebaju se svi modovi admini javiti pa da vidimo... da se pravi... btw... nije losa majica sto je .noke imo u mostaru... vidio sam u jednoj od galerija...

Član
ma nesto mi je sterilna ona plava noketova majica, plavo i bijelo, ja ocu nesto sareno :D eddie mudro zbori, ratni plan da ide ovako

1. osmisliti neki osnovni dizajn
2. vidjeti cijene
3. javiti onda ovdje i praviti spisak i skupljati pare
4. kad svi plate, tek onda se baciti na izradu

mislim da je to najbolji princip group buya, s uslovom da ne dadnemo pare .noKetu da skuplja, potrosit ce ih na gay stripere :D

Član
trizex je napisao(la):
ma nesto mi je sterilna ona plava noketova majica, plavo i bijelo, ja ocu nesto sareno :D eddie mudro zbori, ratni plan da ide ovako

1. osmisliti neki osnovni dizajn
2. vidjeti cijene
3. javiti onda ovdje i praviti spisak i skupljati pare
4. kad svi plate, tek onda se baciti na izradu

mislim da je to najbolji princip group buya, s uslovom da ne dadnemo pare .noKetu da skuplja, potrosit ce ih na gay stripere :D

:cool:

Član
Pa da. Nije bas da je forum od 3 covjeka koji se ne znaju, pa da ce se sad zaduziti da bude pokrovitelj neko lijevi ko bi zdipio pare *khm*, *.noKe*, *khm* :D nego tako ce se sigurno napraviti majce jer niko ne mora da iskesira iz svog dzepa lovu pa da ceka da se neko tamo smiluje da odluci dal' je hoce ili ne.

Član
slazem se s ovim gore a popis pisite tu svako ko se dodad kopira cijeli popis i doda sebe jos tak je najbolje da se sve zna nego slati pm pa ce se nes i zahebat ovako je jednostavnije;)

p.s. neke sarene sada ce gay parada:lol::lol::lol:

Član
Ja bi mozda i uradio da znam kako:icon_sad: kontam da ima ovih nekih web dizajnera kao sto je nas deyo i ostali koji moze napravit neki primjer pa izbacit ovde da vidimo i da glasamo...kad je to u pitanju nisam bas od neke pomoci:icon_rolleyes: al mogu glasat za neki prijedlog i keshirat kad to dodje na red:D pa eto ajmo ko zna i umije:cool:

Član
evo samo sam u paintu napravio odprilike kak bi moglo gore ime a dole nik po zelji a mozemo to i maknuti,i napravimo da se moze uzeti i bijela i crna majca tak da se moze birati..jel postoji neki znak od bhtuning-a?
posto nece nes evo vam ovako http://img27.imageshack.us/my.php?image=majicafinalcrna2.jpg

Legend
najbolje je da bude neka svijetlija majica,jer crna ne ide nikako kad upekne,ili bijela,siva nesto na taj fazon,naprijed da bude slika nekog autica i da pise Tuning&Styling forum,a nazad www.bhtuning.com bez ovog http:)
ak budem imao vremena odradicu nesto u ps-u pa da vidimo kako ce to ispasti...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.