C_A_T_T_O je napisao(la):Nemoj mi samo rec' da si fabricki xenon zamijenio sa ovim???:icon_eek:cobo je napisao(la):Z750 je napisao(la):e vala uopste mi se nesvidja ova slika....obicne i x. ma ne ide....
Slika je samo za inform.Ovo je prava razlika originalnih i Zokinih xenona (razlika ocita). Inace je sada kompletan Zokin xenon program na Octaviji.
Stavit' cu i te slike uskoro..
Pozz
tibor987 je napisao(la):cobo, koliko ti zoka placa da mu radis marketing i reklamiranje po forumu u vidu postova ?
cobo je napisao(la):tibor987 je napisao(la):cobo, koliko ti zoka placa da mu radis marketing i reklamiranje po forumu u vidu postova ?
Vjeruj mi da sam sve kod njega odradjeno DEBELO platio.Sto se tice svjetala PREZADOVOLJAN sam a njemu reklama vjerovatno ne treba..Radi on i bez nje. U svakom slucaju ON dobro naplacuje uslugu a Xenon (Made in Korea)prodaje po vjerovatno najnizim cijenama u BiH.
Zao mi je sto si moje navode shvatio kao "reklamu" sto svakako nisu :-(
Veliki pozz,
Coba
tibor987 je napisao(la):Coba druze dodji nam na BH Skoda Klub forum da se druzimo malo...
cobo je napisao(la):tibor987 je napisao(la):Coba druze dodji nam na BH Skoda Klub forum da se druzimo malo...
Hvala na ti pozivu.
Pozz :icon_smile:,
Coba
nermin je napisao(la):Pike cobo je turcin vidis table.. al ja ga zovem rumun da se neko ne naljuti da nebude nes na nacionalnoj bazi..
Eto cobe sa jaranom..