Previše naglo si zakočio.

Previše naglo si zakočio.

A nista to nije novo..Tih uslja pun svijet..Sve su to NUS produkti savremene drzave i politike..Treba ostati smiren, jer ipak je zakon naklonjen takvim slonovima (ruzno je vrijedjati ovu zivotinju, no nemam bolji izraz)..Inace postoji nepisano pravilo, da ukoliko stajete u koloni ili pustate nekoga da se ukljuci ili stajete na pocetku, u sredini nepregledne krivine, upalite sva 4 zmigavca, tako ce te spasiti i sebe i druge ..
 
Član
Ma ja sam najbolji,džaba se trudite.Udario me specijalac sa Puchom,izjavio da sam kad sam njega vidjeo ubacio u rikverci njega udario.Naravno,ja sam ispao kriv,i sad čekam sudsku odluku...
 
Član
Rekoh već situacija 100%čista. Vozio u srednjoj traci, pridržavao se ograničenja, lagano muzika s radia tek toliko da ne gubim živce od vožnje u režimu pođi-stani.
 
Član
Dobro je on proso da je skico nekom nervoznom lik bi mu polomio sve zube ostavio bi mozda jedan...taj jedan u procentima voze vodit ko statisticku gresku. Kad udjes na stranicu vidis 40+% nezaposlenih za njih nea posla i love al za popravku sluzbenih dzipova ima.
 
Top