Harli_team je napisao(la):
Ovaj dio bih htio prokomentarisati, Sub3r hvala na reagovanju. A mislim da ovdje neki nemaju kulture, po čemu je to dotični kolega skužio da je Cazin selendra, po svemu ono što nije Sarajevo jel? Hoćemo li sad krenuti još malo i po nacionalnoj osnovi?? Žao mi je ograničenih umova zaista, ovo je forum u kome smo okupljeni svi oko jedne stvari i to ljubavi prema automobilima, a ne vrijeđanju i ostalim stvarima.
Mislim da nije lijepo tako nešto pisati, ove neke probleme što pjedini imaju neka riješe sami kako valja i spada , ali uključivanje nekakvih komentara tipa stvaranja predrasuda ovog onog....
ja procitah citavu temu,pa mi zape za oko tvoj prvi komentar a i sad ovaj drugi.
u prvom komentaru si napao covjeka samo zato sto je rekao sa kim je doticni dosao po dijelove. umjesto da si fino napisao:" da bio sam sa njim,uzeo je to i to,ne znam da li je platio ili nije."
vjerovatno ti niko ne bi uzeo za zlo to sto si mozda bio placen da prevuces neke dijelove ili sto si drugarski pomogao nekome. mada niko ti ni ovako ne uzima za zlo.
drugi komentar ti je ovaj koji sam citirao i opet se javljas u temu o kojoj znas najvise poslije ove dvojice koji imaju nesporazum,ali ti pises o tamo nekom dijeljenju po regionalnim osnovama,spominjes i medjunacionalne odnose...
covjek sa komentarom "tamo neka selendra" nije mislio uvtrijediti ostale Cazinjane.
"tamo neka selendra" je isto tako mogao biti i neki dio bilo kojeg drugog grada i gradica (posto spominjes Sarajevo,da ti kazem da je ovdje sasvim normalno za neke dijelove nama koji smo iz nekih drugih dijelova grada reci "selendra")...
sto se tice teme,neka je neka stoji da ljudi mogu da napadaju i da se brane,ali mislim da bi sve trebalo moderacija da dobro pripazi jer slabo kome se da citati kako neko nekom psuje,prijeti...
razgovarajte ko ljudi. ako je doslo do zajeba,moze biti i slucajnog,treba ga rijesiti ljudski.
:123: