@xzone Meni je stigla nakon godinu dana, moze on te prikaciti sta hoce ali na sudu ne moze, mora imati dokaz za to a ne samo reci on pretisao na punoj ja ga vidio, a gdje si vidio, sa koje udaljenosti, a kako si ti to mogao odatle vidjeti, je li bilo vozilo 5m ispred gdje je isprekidana ili je bio 5m iza gdje je puna, pa kako si vidio itd. advokati cine cuda
jer na sudu njegova rijec vrijedi isto koliko i tvoja ili tvog advokata. Ovo nije rekla kazala ovo mi je rekao moj advokat pa onda i sudija na sudu, sudija je fino rekao da ljudi grijese jer misle da je rijec policajca vise znaci od obicnog covjeka, ne, znaci potpuno isto jer on je takodje covjek na sudu i on mora dokazati svoje tvrdnje, ako ih ne moze dokazati pada u vodu, ako nema svjedoka da to potvrdi ili imas i ti i on svjedoke, onda se ide u detalje itd da ne nabrajam. Moze on tebi nakaciti milon sitnica ali zato postoji sud i advokat
pojas ti moze nakaciti ali hebes i to, sada je 15km ako odmah platis, mobitel ti moze i ne moze nakaciti, Ja sam advokatom isao i zvao ga na suocenje 3 puta da dodje da obajsni u cemu je problem, medjutim on se nije odazvao 3 puta pozivu za sud jer je znao u cemu je fazon vjerovatno... sud takodje gleda koliko imas vozacku i da li imas kazni, da li si bio kaznjavan i za sta. Ako nemas kazni a vozis 10 godina pa sigurno da ce tebi vjerovati a ne njemu koji samo tvrdi a nema dokaze nikakve...
Pise meni pretisao na punoj i presao ogranicenje, prvo kod mene nigde pune nije bilo nego 2 trake i jedna ode desno a druga pravo, presao ogranicenje a nigdje nije imao niti radara niti onog pistlja radara, odokativno je on vidio da sam ja presao ogranicenje, smijesno...
Samo fino ides sa finim i kulturnim razgovorom
i bez ikakvog straha i to je to.