zavisi od sobne temperature.. ja sam cekao 2 minute i gasdario20 je napisao(la):bolje uradit u eko kozu lakse za odrzavat. samo namezes krov i tapacirung ljepilom pa ostavis malo da se osusi neki 10 min.i polako prvo pocni sredinu ljepit pa tek na kraju strane. a neostik ima skoro svugdje pogledaj u boje i lakovi ko drzi trebo bi imat
moras platno skinuti, ocistiti ostatke ljepila i ocistiti prasinu. Posto je nebo velik komad za uradit odjednom moras dio po dio. Najlakse ti je na tri dijela podjeliti i laganosoffa je napisao(la):i mene to zanima kako na platno uraditi eko kozu jel i ono neostikom il se sije...ja bi htio u mk2 golfa tapacirunze da uradim u crnu eko kozu...
stefan je napisao(la):i ja sam u problemu sa nebom :icon_smile: i bas ovih dana sam u potrazi za nekim materijalom, nasao sam na jednom mjestu eko kozu 11km kvadrat pa sam kontao ili kakvim plisanim platnom presvuci, a gdje se ima uzeti to ljepilo neostik
mozes bez skidanja "popraviti" samo manju povrsinu ali nesto vecu ili eventualno citavu nemozes.Dzevy je napisao(la):kod mene je prob da se platno neba pocelo da odlijepljuje tj prave se veliki mjehuri u zadnjem dijelu auta..vjerovatno je auto bilo na hemijskom ciscenju pa su hemikalije unistile lijepilo...
sad pitanje je trebam li skinuti nebo i cijelo platno odlijepiti pa lijepiti ponovo ili postoji mogucnost da se bez skidanja zalijepi.. :icon_question: :icon_question: