Preporuke VW CORRADO

Preporuke VW CORRADO

almir_gr je napisao(la):
Ma daj kakav vi komfor spominjete u corradu, pa to auto lomi ledja, pogotovo ako je dodatno spusten. Rodjak mi je imao G60 i vozio sam ga, vozio sam se sa njim za Austriju, vozio ja, pa to auto ledja polomi, ne mozes se ispravit kad izadjes iz njega. Za nazad, katastrofa, ono je za djece tijesno sjedalo haha.. U njega je bio G60, prezahtjevan motor, on je 1000 eura dao za nov lader, neke remenice, remenje i jos nekih pozdarija. Tezak je, i ne ide nesto extra, ako hoces biti brz, prije neku stariju hondicu, crx bi puno bolji izbor bio.

znas li sta je komfort a sta udobnost :lol::lol:

zlajaaa je napisao(la):
GreenDevil je napisao(la):
komforan za 4 osobe, sto se tice trapa, sve pase sa golfa mk2 i passata 3, a malo je zaebano za limariju, tesko je nac i skupa je

Nazad je komforan ako si visok do 175cm.

to samo kad sjedes iza mene a ja pomaknem sjediste do kraja da sam rahat:lol::lol::lol:

almir_gr je napisao(la):
Ma daj kakav vi komfor spominjete u corradu, pa to auto lomi ledja, pogotovo ako je dodatno spusten. Rodjak mi je imao G60 i vozio sam ga, vozio sam se sa njim za Austriju, vozio ja, pa to auto ledja polomi, ne mozes se ispravit kad izadjes iz njega. Za nazad, katastrofa, ono je za djece tijesno sjedalo haha.. U njega je bio G60, prezahtjevan motor, on je 1000 eura dao za nov lader, neke remenice, remenje i jos nekih pozdarija. Tezak je, i ne ide nesto extra, ako hoces biti brz, prije neku stariju hondicu, crx bi puno bolji izbor bio.

znas li sta je komfort a sta udobnost :lol::lol:

I kakve je taj tvoj Corrado siceve imo itd ? Sve je to sad pitanje druze,na kakvog ces naletiti . .Dobrog Corrada nema bez 4-5k,da k valja,a i djelovi su ti malo problem itd .Kao sto neko rece,Corrado se kupuje srcem.

Corrado je sporsko auto a ne limuzina i ne moze se tu ocekivat da plovi ko mercedes...
ja sam 2 put vozio relaciju Srebrenik-Zagreb i nisam ni jednom stao da odmorim ledja, crvene opruge i 195 50 15 gume

Početnik
bojan.lsd je napisao(la):
Gdje ima corrado bez prednjeg kraja za 1000??? :)

A sto se tice misljenja o kupovini corrada, KUPUJ jedan je zivot :) Da ti se ne svidja corrado sigurno nas ne bi pitao sta mislimo o njemu

Za odrzavanje nije nista strasno, kao sto su ti vec rekli manje vise golf 2 passat 3. Limariju je malo teze naci ali nije nemoguce i nije skupo ko dragi kamen.
Sto se tice motora, ako je u dobrom stanju nebitno koji je.
VR 2.9 rijedak bar kod nas (registracija skupa, puno trosi, PRELIJEP ZVUK)
g60 sa dobrim laderom rijedak (moj nije nikad uzeo vise od 15 l kako god ga vozio)
Ostaje ti 2.0 i 1.8 . Ako je auto za svaki dan plin u njih i vozis se dzaba :)
Hvala druze nasao sam 1,8 plin napucan spojleri labo vrata itd

Početnik
dzinn16v je napisao(la):
Znaci mogao bi uskoro u antituningu zavrsiti:D
Daj slike

http://static.pik.ba/galerija/2012-03/slika-361876-2012-03-1331246960-velika.jpg

http://static.pik.ba/galerija/2012-03/slika-361876-2012-03-1331164635-velika.jpg

BHT Ovisnik
da se vrate originalni branici samo i stope bio bi po meni perverzno lijep,boj extra,felge takođe,ni lambo na ovom autu nije los,samo ovi spojleri kriza,kao da su tesani,a ne izljevani,corrado kao auto je jedno od ikona po meni:cool:

Početnik
jel taj Corrado iz SA, ja sam istog gledo jos prije par godina

Jest iz Sarajeva je kakav je bio nije "ofucan"???

dzinn16v je napisao(la):
F&F ne svidamise ni malo.......a opet svatko ima svoje

Realno svako ima svoj ukus......:cool:

CoL3 je napisao(la):
da se vrate originalni branici samo i stope bio bi po meni perverzno lijep,boj extra,felge takođe,ni lambo na ovom autu nije los,samo ovi spojleri kriza,kao da su tesani,a ne izljevani,corrado kao auto je jedno od ikona po meni:cool:

Ehhh da je fabricki nebi mi se ni svidio jer onda izgleda kao jetta 2

Član
kad si rekao lambo vrata odmah mi je kroz glavu prosao ovaj narandzasti :D nekad davno sam ga vidjao i bio je pravo utegnut...dok donedavno kad sam ga vidio nedo bog nikom...sve ce ti biti jasno kad ga vidis ako ga nije sta radio lik...

Početnik
MeBeSad je napisao(la):
kad si rekao lambo vrata odmah mi je kroz glavu prosao ovaj narandzasti :D nekad davno sam ga vidjao i bio je pravo utegnut...dok donedavno kad sam ga vidio nedo bog nikom...sve ce ti biti jasno kad ga vidis ako ga nije sta radio lik...

Hvala drug na info naravno prvo cu ga odvesti majstoru na provjere dali je truhao papiri i to :lol:

Član
Fenix je napisao(la):
MeBeSad je napisao(la):

Hvala drug na info naravno prvo cu ga odvesti majstoru na provjere dali je truhao papiri i to :lol:

neznam al onako kad sam prolazio pored vidi se da je zapusten pravo...popucale mu karambolke, boja spala itd itd..

Ionako neznam sta vidis na njemu zanimljivo, bolje nadji kakvog fabrickog bolji 100puta :D