niksa je napisao(la):Uglavnom ganjaj sto stariji model Gkedaj samo da ima hdmi Zasto Zato sto nasi operateri nece ni za deset godina ponuditi signal za kakav se prave danasnje tv Sa boljim tv-om imaces samo losiju sliku Ljetos smo kupili lg 7-me generacije led znaci zadnje od lg-a i trenutno vrh Slika nece ni naopako Izgleda kao da gledas 3d bez naocala Saltali nas iz prodaje sa kablovskim operaterima jedno mjesec dana Da bi imali sliku koju nudi tv trebalo se platiti puno sto operateru sto servisu za neke ''izume'' Na kraju smo vratili tv Za te pare bih trazio ponajprije samsung Imam plazmu 42'' par godina i radi savrseno Panasonic viera je za mene savrsenstvo od tehnike (subjektivno) a potom sony bravia Ove marke tipa crypton philips grunding su kod nas niskotirazna roba Sve su se one pokazale kao dobre i rijetko ko ima problema Ne znaci da ne valjaju ali ako zapne nesta mozes mahati usima Dakle za te pare samsung
Nebi se slozio sa ovim ali to nije tema pa nebi da ulazim u raspravuniksa je napisao(la):Uglavnom ganjaj sto stariji model Gkedaj samo da ima hdmi Zasto Zato sto nasi operateri nece ni za deset godina ponuditi signal za kakav se prave danasnje tv Sa boljim tv-om imaces samo losiju sliku Ljetos smo kupili lg 7-me generacije led znaci zadnje od lg-a i trenutno vrh Slika nece ni naopako Izgleda kao da gledas 3d bez naocala Saltali nas iz prodaje sa kablovskim operaterima jedno mjesec dana Da bi imali sliku koju nudi tv trebalo se platiti puno sto operateru sto servisu za neke ''izume'' Na kraju smo vratili tv Za te pare bih trazio ponajprije samsung Imam plazmu 42'' par godina i radi savrseno Panasonic viera je za mene savrsenstvo od tehnike (subjektivno) a potom sony bravia Ove marke tipa crypton philips grunding su kod nas niskotirazna roba Sve su se one pokazale kao dobre i rijetko ko ima problema Ne znaci da ne valjaju ali ako zapne nesta mozes mahati usima Dakle za te pare samsung
Mrva je napisao(la):Philips pravo puno ulaze u kvalitet slike
Prvi su napravili LCD koji ima crnu boju (njihov LED model), ponudili novi format slike a to je 21:9. Onda one 9000 serije sa pozadinskim osvjetljenje (da se upisas kakav efekat daje), evo sad dobili nagradu za najbolje 3d tv za 2011-2012 godinu, wifi konekcija na internet i update softwera. Philipsom eco sistem je jedan od najbolji sistema odnoso najmanje struje trose. Opciju podrske korisnicima su ponudili takodje medju prvim. Jos prvi 2-3 godine planirali izbaciti u prodaju kucna kina koji ce biti dodatci za lcd-ove, sve to radi na klik klak bez mnogo muke, be zica i bilo kakvi zajebancija. Koriste Sony-ev fazon zvucnika (u jednom zvucniku 7.1 sistem)
Sve ovo sto sam naveo ljudi su uveli prvi ako ne prvi onda medju prva tri.
Znaci ljudi skoro svake godine budu nagradjeni od EISA organizacije sto je najprestiznija nagrada za proizvodjace.
Tako da ne mozemo bas reci da su niskotirazna roba. Ja sam ih mnogo prodao kao i mnogo drugih i veliki sam fan Philipsa. Licno sam uzeo Grunding radi finansija inace Philips i Panasonic su top dva brenda za mene.
Micky je napisao(la):Mrva je napisao(la):Philips pravo puno ulaze u kvalitet slike
Prvi su napravili LCD koji ima crnu boju (njihov LED model), ponudili novi format slike a to je 21:9. Onda one 9000 serije sa pozadinskim osvjetljenje (da se upisas kakav efekat daje), evo sad dobili nagradu za najbolje 3d tv za 2011-2012 godinu, wifi konekcija na internet i update softwera. Philipsom eco sistem je jedan od najbolji sistema odnoso najmanje struje trose. Opciju podrske korisnicima su ponudili takodje medju prvim. Jos prvi 2-3 godine planirali izbaciti u prodaju kucna kina koji ce biti dodatci za lcd-ove, sve to radi na klik klak bez mnogo muke, be zica i bilo kakvi zajebancija. Koriste Sony-ev fazon zvucnika (u jednom zvucniku 7.1 sistem)
Sve ovo sto sam naveo ljudi su uveli prvi ako ne prvi onda medju prva tri.
Znaci ljudi skoro svake godine budu nagradjeni od EISA organizacije sto je najprestiznija nagrada za proizvodjace.
Tako da ne mozemo bas reci da su niskotirazna roba. Ja sam ih mnogo prodao kao i mnogo drugih i veliki sam fan Philipsa. Licno sam uzeo Grunding radi finansija inace Philips i Panasonic su top dva brenda za mene.
Vidi vidi sto se raspisao hehe jos samo da dodam LG, bilo je sharpa jeftinog na akciji probijaju se ne znaju kod nas ljudi sta je to
Micky je napisao(la):Vidi vidi sto se raspisao hehe jos samo da dodam LG, bilo je sharpa jeftinog na akciji probijaju se ne znaju kod nas ljudi sta je to
Astra je napisao(la):ja uzeo LG LED LCD 32'' 700 KM platio, bila 800 i snizena na 700... odlican TV, ne mozes sad ocekivat neku bajnu sliku sa 32'' ipak je to mala velicina TV-a