ta sjedista treba samo dobro ocistiti, i zastiti.
Vjerujem da je to dobro cim je 60km (neko je spomenuo)
Naravno, neosporavam da nije dobro.Da svatko ima pravo na svoje misljenje , dok ovo platis 60 i imas ga pola godine i jace
Svi ga hvale i to jako , ja sam koristio dosta toga bacao pare na neke glupe proizvode , a pametnije bi mi bilo da sam skupio i uzeo odmah gliptone . A pogotovo detaileri ga hvaleA od mene svakako potpis za ovaj gliptone.Ja ga nisam još imao priliku koristiti ali sam od par ljudi koji su stvarno perfekcionisti čuo da je to ekstra preparat.Tako da ako i mene na kraju opet zapadnu kozni sicevi obavezno uzimam to za održavanje.
Jel to ovo:Svi ga hvale i to jako , ja sam koristio dosta toga bacao pare na neke glupe proizvode , a pametnije bi mi bilo da sam skupio i uzeo odmah gliptone . A pogotovo detaileri ga hvale
Imas setova dosta al najbolji su Lederzentrum, Colourlock , Gliptone , Gyeon q2 , Leatherique Rejuvenator.. Koji god odaberes nemozes fulit , mada se meni pokazao gliptone vrhDa ne otvaram novu temu..samo da pitam imam problem u vezi koze u autu kombinacija crno-bijela...crna je OK a bijela je super samo po zuti na suncu ???? koje sredstvo...hvala