Prenocista, sugestije... pomoc

Prenocista, sugestije... pomoc

Član
ako neko zna gdje ima finih mjesta za prenociti a i provesti dan.. najradije bi tamo poslije srednjeg prema tuzli, znaci po onoj sumi :D
cuo sam da ima nekih bungalova za iznajmiti i tako to.. moze neki i motel, samo da nije nesto bas preskupo.... uglavnom da se moze fino covjek odmoriti i provesti miran dan/noc... eto pucajte sa prijedlozima

Administrator
imas motel na muskoj vodi... tamo se mislim mogu iznajmiti bungalovi... to ti je u kladnju... imas motel montana na karauli.... tu vecina staje da odmori... to je sto ja znam... a cijene ne znam tacno za bungalove... a za motel mislim da je oko 30-40 KM;)

Član
Pitaj fino gdje možeš yebavati daleko od tuđih pogleda, a ne ovako stidljivo.:D

Valjda ti mala ne prati forum.:D

Član
:lol:
koja si ti budaletina... vidis da mi pase i po danu :D
evo placam i za tebe ako treba.... kad nam zatreba, otici cemo do tuzle :D

Član
zaboravi reci.. u vezi ovih bungalova.. mozel se tu rostilj raspaliti i tako to.... jel ko probao gdje :icon_question:
da ne puca na mene kakav sumar :D

bio na prokoskom prosle godine.. ljepota :cool:
al sad mi treba na ovoj relaciji.. posto cu cesto prolaziti.. pa da se ponekad moze i zastati dan/noc sa rajom :cool:

oggy... nikad nije viska... bar to ti moras znati :D

Član
Nikad ih dosta, majku li im žensku.:D

Ako budeš u mom kraju, javi, pokazaću ti pravo mjesto, al' u tom slučaju ti obezbjedi koju cicu, da ne kršimo ove domaće.:D

Član
jest da je off topic,ali boracko jezero je cudo...imas motel,imas bungalove,imas mjesta za podici sator...
evo taman kuci dosao odozgo...:D