Prelazak granice na stranim tablama

Prelazak granice na stranim tablama

Ako neko zna kako i sta bilo bi od pomoci..,..

Naime, auto je na kanadskim tablama, trenutno je u BiH, ali u nedelju bi trebao do Zlatibora. Medjutim, postoji manji problemcic sa srbijanskom granicom, naime traze neko osiguranje, rado bi se platilo, ali fora je sto nemaju da prodaju to osiguranje na granici. Neki dan se covjek uputio za Bg, ali granicu nije mogao preci jer mu nisu imali prodati to osiguranje sta li vec, a obisao je sve od Karakaja do Bijeljine gore, dok je takodje isao u Hr prije nekoliko dana i nije bilo problema, platio 25€ i gas....

E sad, ima lo ko info sta je u pitanju i da li ce na prelazu u Visegradu moci preci granicu, tacnije zna li ko da li dole imaju to osiguranje za prodati da ne ide djabe covjek????

Unaprijed hvala ;)
 
Član
Pošto Kanada nije u sistemu zelene karte polisa osiguranja tamošnja ne vrijedi i iz tog razloga trebaš na granici uplaiti osiguranje na određeno vrijeme koje ćeš provsti tamo...e sad tu je problem na nekim manjim prelazima to nije moguće...po pravilu trebalo bi biti ali izgleda da ima samo na onim većim prometnijim ;)
 
najvjerovatnije je ovo sto je darko13 napisao, sad samo jos moram zvrknuti prelaz u visegradu da vidim imaju li ili ne, ali opet ako nemaju na Karakaju, Šepku i gornji onaj dio niko, pitanje je imaju li i dole..... hvala na info ;)
 
Top