a znam to ali gledao sam kod nekig golfova da imaju tu izvucen neki prekidac vjerovatno je to ili neka zica sa kontakta brave ono da ima kontakt al da ne moze upaliti mozda je neko radio ili zna pa ce napisatiPa na njemu ti je jedina blokada od paljenja onaj elektromagnetni ventil na pumpi, ako na njemu imas 12V upalit ce, tako da se tu koliko ja znam i ne moze bas nesto puno uraditi, mozes staviti tu zicu preko nekog skrivenog prekidaca iz kabine, to bi pomoglo nesto malo, ali za ozbiljnije lopove to ne predstavlja skoro nista
O tome i pricam, da nema nekog znacajnog efektaDigne haubu uzme kabl od metra i samo nakaci direktno sa akumulatora i upali auto, dzaba i prekidac i sve...
Kao sto RS TURBO kaze, komad zice i pali, ne mora ga paliti na bravu, otvori haubu i komad zice i pali, cak mu i ne treba zica, moze to sarafcigeroma znam to ali gledao sam kod nekig golfova da imaju tu izvucen neki prekidac vjerovatno je to ili neka zica sa kontakta brave ono da ima kontakt al da ne moze upaliti mozda je neko radio ili zna pa ce napisati
Digne haubu uzme kabl od metra i samo nakaci direktno sa akumulatora i upali auto, dzaba i prekidac i sve...
ma ima tu lavlju kandzu kao mehanicku zastitu al volio bi i taj prekidac staviti pa ako znas kako gdje spojiti reci.hvalaNajbolja blokada ako imas vece felge tokar nek ti izbusi rupu na disku i samo puknes ovo na oba prednja diska
ili ovako nesto
Najbolja zastita je mehanicka
Pa druze nije golf 7
Kome se isplati ukrast golfa dvojku
ja al meni treba postupak kako da spojim taj prekidace koje zice odakle da uzmemDrug stavis negdje prekidac sakrijes naravno, e sad da ne bi palio potencijalni levat direkno na motoru ima jedno resenje mehanicko. Katanac i lanac iza znaka vw na masci se stavi ja mislim da se treba isto navariti na donju stranu haube mala alkica (kroz nju se provuce lanac i oko veznog lima i spoje se coskovi lanca katancem, nadam se da razumijes sta ti pricam) mada nisam siguran za alkicu stari mi to bolje zna do sada na svakom mk2 prije sto sam imao nema sanse da razvali. Odustane ipak je to mk 2 ne da mu se zezati. Dakle uzmes katanac i deblji lanac i iza znaka stavis. Zakljucas fino i vratis znak. Dok ne otkljuca katanac moze pjevati al haube nece dici, a da razvali mora prvo masku polomiti pa sjeci vezni lim ali to mu se ne isplati, a jos ce te sacuvati od cigosa koji kradu akumulatore.
ja al meni treba postupak kako da spojim taj prekidace koje zice odakle da uzmem