Predstavljen Ford Figo

Predstavljen Ford Figo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
FordFigo_02.jpg

FordFigo_05.jpg

FordFigo_07.jpg

Ford Motor Company je danas u Indiji promovisao dugo očekivani novi mali model koji će se proizvoditi u Fordovoj Chennai fabrici u Indiji.

Ipak, odmah je jasno da je osnova za novi Figo u stvari prethodna generacija Fieste, koja je redizajnirana karakterističnim elementima Fordovog kinetičkog dizajna.

Tačnije, drugačiji prednji kraj je, između ostalih, inspirisan modelima Kuga i novom generacijom Forda C-Max, a to podrazumeva nova svetla, gril i karakterističan otvor za vazduh u prednjem braniku. Pozadi su izmene skromnije i obuhvataju doterana vrata prtljažnika i novu grafiku svetala.

Ovde treba napomenuti da će konkretniji detalji o novom Figu biti saopšteni kasnije, kako se bude približavao zvaničan start proizvodnje, planiran za početak naredne godine.
 
Početnik
nije losh firgo... samo j*em ga ko im daje imena pvo kuga pa sad firgo, sta je trece? shugo hahahahha
 
Legend
Ja mislim da je ovo samo za Spaniju, a lici mi kao neki jeftini model koij ce svako moc kupiti.

@nodiash
Kao da to ima neke bitne razlike u auto industriji kompletnoj. Sve se vrti na isti fazon, a obzirom da su pricali kako ce propast i kako su propali, a ljudi izdaju model za modelom.. :D
 
Član
Ma kako propadanje nece se to njima desit...izbacuju ove neke malisane i vozilice zhene sline za njima :) samo meni sve bas i previse slicno i jedino kad je rijec o fordu stvarno ne znam vise koji je koji model gubim se a non stop ih samo stancaju...
 
Bezveze auto, glup naziv, pozadi kopija Fieste...what's the point?Mogli su jednostavno ga nazvat nova Fiesta i et...al u svakom slučaju i dalje je previše ružan :icon_rolleyes:
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top