Rozimacak je napisao(la):jbm mater je dobar!!
:lol:..još samo nezna čitat!:lol:
MTR je napisao(la):Novi S klasse je iza coska
[/quot
dzaba mu pored ovog
bigm je napisao(la):ma daj te ljudi sta nas mucite sa ovim, o ovome ne mogu ni sanjati a ne voziti, :icon_sad::icon_sad::icon_confused:
Porschefan je napisao(la):Bit će ovdje još skretanja s teme, ali moram reći da je S klasa profinjenija od A8, jer Audi nekako silom želi konkurirati, nakrca novu tehnologiju, i to je to.
Gledao sam novi test Auto Bilda, novi A8 vs S klasa, Audi vodi po sportskijim karakteristikama i novoj tehnologiji. ali S idalje ostaje kralj komfora, udobnosti i profinjenosti, a to ono šta se traži od ove klase.
Trebo si ih poganjat i slikat mogu mislit kakvi su..Pike_gti je napisao(la):vidjen u tuzli... njemacke table... oslikan pise der neue audi a8 na njemu... neki gedzo s njim i u pratnji bijla q7 4.2 tdi nova ona sa kamaru dioda i s-line paketom....
meni oci ispale kakav je...
Astra je napisao(la):Trebo si ih poganjat i slikat mogu mislit kakvi su..Pike_gti je napisao(la):vidjen u tuzli... njemacke table... oslikan pise der neue audi a8 na njemu... neki gedzo s njim i u pratnji bijla q7 4.2 tdi nova ona sa kamaru dioda i s-line paketom....
meni oci ispale kakav je...