__EMA je napisao(la):
black_devil je napisao(la):
Mlada je i treba joj odmah reci da ne ide s tim putem..Sve blize je anti-cjuningu..
Ako misli nabrijavati duju dok polozi,treba joj dati drugu prestavu a ne onu koja je anti tuning..
Nije uvreda,al samo hocu da ti pomognem,s kojim savjetom
Ajmee majkoo... ti si mi punoo stariji od mene i kao iskusnijii.. nijee stavr u godinama vec u onome sto imas u glavii.. al vidim da si ti razmazenoo deristee.. pa sta god pozeliss taticaa too mastercardom.. i oprostii stoo nisam tatinaa kcerkicaa, pa ne mogu dobiti za 18. rodjendan passata.. jbg!
NO COMENT
Mnogi me znaju,i moj tata nema lovu,nit ja imam nesto Bog zna sta..A svi mnogi sa foruma znaju moju pricu o Passatu..
Borim se da imam,ako Eness ovo procita,nek on rece kakvog me je vidio u Cazinu neki dan..Ja sam obican momak..Koji radi sve sto stigne,borim se da zaradim koju marku,da mi stari ne daje,jer i on nema otkud.
Udario me momak,ja nemam sad love da platim sebi stetu,mislim imam nesto al ima drugi stvari,da se plate racuni od kuce i uloze pare u posao,da se moze zivjeti od neceg..Cekam osiguranje da plati,da mogu sebi srediti auto ponovo..A steta je 300km...Pa ti sad razmisli jel u mog tate mastercard..
Ja sam ti samo dao savjet da ne trosis pare na neke stvari,to je mozda nekad davno bilo ok,al sad nije..
VW Croatia Forum pa vidi,ima li koja mk2 sa tim farovima,ili idi na VW vortex..
Pozzzz