Član
IGY je napisao(la):nenad je napisao(la):Mozda da svako posalje administratorima link svog auta i koje je auto u pitanju, tako da ne moraju ulaziti u svaku temu posebno?
kolko bi to bilo linkova....
:lol:...sitnica...
IGY je napisao(la):nenad je napisao(la):Mozda da svako posalje administratorima link svog auta i koje je auto u pitanju, tako da ne moraju ulaziti u svaku temu posebno?
kolko bi to bilo linkova....
Gajs-gt je napisao(la):mislim da je ipak bilo preglednije onako po markama automobila ovako njemacka vozila ipak je manje pregledno jer je dosta proizvodjaca onako po markama po meni je najbolje i mislim da nebi bilo pretrpano
Ako je moguce odradit najbolje bi bilo onako kako ste zapoceli i najpreglednije znaci u VW golfovi 12345 vento dzeta polo lupo itd itd itd bogami za urednike pocela radno nova god i to pravo :lol:IGY je napisao(la):Gajs-gt je napisao(la):mislim da je ipak bilo preglednije onako po markama automobila ovako njemacka vozila ipak je manje pregledno jer je dosta proizvodjaca onako po markama po meni je najbolje i mislim da nebi bilo pretrpano
i ja se slazem za to
evo upravo sam prebacio 197 tema njemackih vozila, bilo je vec 27 a ima jos mislim da nisam upratio sve i ako sam s trudio
Edo ima li mogucnost da se u podforum npr njemacka vozila otvre podforumi njemackih vozila ili neka druga opcija
po meni opet nekako nabacano sve, jbg ima dosta seata, skoda, sve bi to trebalo ici u OSTALA VOZILA onda se opet tamo zatrpa
IGY je napisao(la):Gajs-gt je napisao(la):mislim da je ipak bilo preglednije onako po markama automobila ovako njemacka vozila ipak je manje pregledno jer je dosta proizvodjaca onako po markama po meni je najbolje i mislim da nebi bilo pretrpano
i ja se slazem za to
evo upravo sam prebacio 197 tema njemackih vozila, bilo je vec 27 a ima jos mislim da nisam upratio sve i ako sam s trudio
Edo ima li mogucnost da se u podforum npr njemacka vozila otvre podforumi njemackih vozila ili neka druga opcija
po meni opet nekako nabacano sve, jbg ima dosta seata, skoda, sve bi to trebalo ici u OSTALA VOZILA onda se opet tamo zatrpa
daki je napisao(la):Mislim da vozila poput Skoda i Seat mozemo progurati pod Njemacka iz jednog jedinog razloga jer dolaze iz grupacije VW tj srca Njemacke, prema tome mislim da bi mogli da se dogovorimo i da ih proguramo kao takve ako se slazete.
tibor987 je napisao(la):IGY je napisao(la):Gajs-gt je napisao(la):mislim da je ipak bilo preglednije onako po markama automobila ovako njemacka vozila ipak je manje pregledno jer je dosta proizvodjaca onako po markama po meni je najbolje i mislim da nebi bilo pretrpano
i ja se slazem za to
E hebi ga, ako cemo po drzavam porijekla onda otvaraj i spanjolska i ceska vozila
Sta ce, da Pepito bude u Ostalim vozilima sa traktorima, kamionima i nedaj Boze, yugama ? :icon_biggrin:
emirEX_sa je napisao(la):otkud honda u italijanskoj garazi. molio bi admine da je prebace
hvala