armin_ema Član 19.03.2010 #1 Armin,1991,Sarajevo,Golf 2, prijavljen zbog informacija o dijelovima i kupovini dijelova za golf 2...Pozz
Armin,1991,Sarajevo,Golf 2, prijavljen zbog informacija o dijelovima i kupovini dijelova za golf 2...Pozz
armin_ema Član 19.03.2010 #4 stefan je napisao(la): dobro dosao Kliknite za proširenje... hvala drug...:icon_biggrin: hvala..:icon_smile:
stefan je napisao(la): dobro dosao Kliknite za proširenje... hvala drug...:icon_biggrin: hvala..:icon_smile:
OCTAVIA 2000 Član 19.03.2010 #9 dobro dosao ae nabaci slike golfica sto imas i slike ozvucenja kakvo je??? jer me to zanima najvishe:icon_smile: :icon_biggrin:
dobro dosao ae nabaci slike golfica sto imas i slike ozvucenja kakvo je??? jer me to zanima najvishe:icon_smile: :icon_biggrin:
armin_ema Član 19.03.2010 #11 hvala svima...pozz i vama... OCTAVIA 2000 je napisao(la): dobro dosao ae nabaci slike golfica sto imas i slike ozvucenja kakvo je??? jer me to zanima najvishe:icon_smile: :icon_biggrin: Kliknite za proširenje... brate nemam sad zasad muziku, bice za koji dan pa stavim... i smao da vam kazem dizel je :icon_cry: hahahha
hvala svima...pozz i vama... OCTAVIA 2000 je napisao(la): dobro dosao ae nabaci slike golfica sto imas i slike ozvucenja kakvo je??? jer me to zanima najvishe:icon_smile: :icon_biggrin: Kliknite za proširenje... brate nemam sad zasad muziku, bice za koji dan pa stavim... i smao da vam kazem dizel je :icon_cry: hahahha