TuLe je napisao(la):broj nemam, al radim odma u blizini pa cu svratit sutra na pauzi
raymo je napisao(la):Moze to jeftinije provjeri prvo u ovlastenomGazija2001 je napisao(la):jedan mi nudio za 120KM pa ako bih bio spreman dva kupit on bi mi treći uradio gratis, al to ti je već 240KM.Franki je napisao(la):Ne znam kako si ti kljucevi tako skupi, ili vec ako su skupi kako vec nije provaljena neka alternativa...Čuj 150 km :icon_rolleyes:
Nebi dao preko 30 km makar ga na zice palio
Grga je napisao(la):za punta rade i ovi chip-tuning, neznam kolko je para
Grga je napisao(la):eto ba imas par postova iznad napiso sam web stranicu,turn eyes on
kornjas je napisao(la):Jelo sigurno pravit te ključeve svugdje tako, da ne bi i oni sebi presnimili kod pa poslije došli po auto? :icon_confused:
adams je napisao(la):kornjas je napisao(la):Jelo sigurno pravit te ključeve svugdje tako, da ne bi i oni sebi presnimili kod pa poslije došli po auto? :icon_confused:
onda najbolje doci taxijem
mislio sam da ne snime auto na parkingu :icon_exclaim:kornjas je napisao(la):adams je napisao(la):kornjas je napisao(la):Jelo sigurno pravit te ključeve svugdje tako, da ne bi i oni sebi presnimili kod pa poslije došli po auto? :icon_confused:
Niđe veze ti je komentar!
kornjas je napisao(la):adams je napisao(la):kornjas je napisao(la):Jelo sigurno pravit te ključeve svugdje tako, da ne bi i oni sebi presnimili kod pa poslije došli po auto? :icon_confused:
Niđe veze ti je komentar!