R roby_16 Član 21.01.2008 #17 pozzz...vidim da smo ti i ja tu negdje u godinama.:icon_biggrin: vjerujem da ces zacas pocet voziti nest kao ja...zato sretno:icon_smile:
pozzz...vidim da smo ti i ja tu negdje u godinama.:icon_biggrin: vjerujem da ces zacas pocet voziti nest kao ja...zato sretno:icon_smile:
R roby_16 Član 21.01.2008 #19 da...i ja imam quada i crossa pa se stalno vozim...moramo se koji put naci pa da se provozamo i koju utrku ubacimo...:icon_biggrin:
da...i ja imam quada i crossa pa se stalno vozim...moramo se koji put naci pa da se provozamo i koju utrku ubacimo...:icon_biggrin:
R roby_16 Član 21.01.2008 #22 da...hehe :icon_biggrin: a sto se tice utrke, ma bez brige freak će ti uvijek pomoci
freak Član 21.01.2008 #24 selec1 je napisao(la): sumljam da je moj APN za utrku...heheh jedino ako mi freak posudi svoj Kliknite za proširenje... ma nema problema..........
selec1 je napisao(la): sumljam da je moj APN za utrku...heheh jedino ako mi freak posudi svoj Kliknite za proširenje... ma nema problema..........
Audi RS Član 22.01.2008 #29 i malo ga spustii i njajaciiii siii taj sigurno ima 21 brzinu hehe...dobro dosaooo i nadmo se da ce biti i taj bibi ...
i malo ga spustii i njajaciiii siii taj sigurno ima 21 brzinu hehe...dobro dosaooo i nadmo se da ce biti i taj bibi ...
selec1 Član 22.01.2008 #30 Audi RS je napisao(la): i malo ga spustii i njajaciiii siii taj sigurno ima 21 brzinu hehe...dobro dosaooo i nadmo se da ce biti i taj bibi ... Kliknite za proširenje... a-a......24
Audi RS je napisao(la): i malo ga spustii i njajaciiii siii taj sigurno ima 21 brzinu hehe...dobro dosaooo i nadmo se da ce biti i taj bibi ... Kliknite za proširenje... a-a......24