kavaz je napisao(la):pozdrav i dobro dosao :icon_smile:
i jedan prijateljski savjet .. nemoj vozit dok ne polozis , strpi se jos malo
pa vjerujem da nije kreten .. al mogu ga zaustavit i dobit zabranu a tako je blizu polaganja :icon_rolleyes: tako je neki problem imao col3 al on je uspio sredit da ne dobije zabranu :icon_confused:OggyBoy je napisao(la):Dobro dosao! Sto da ne vozi?! Samo ti vozaj, ako nisi kreten pa da naudis sebi i drugima i pazi se plavih!!!
kavaz je napisao(la):pozdrav i dobro dosao :icon_smile:
i jedan prijateljski savjet .. nemoj vozit dok ne polozis , strpi se jos malo
OggyBoy je napisao(la):Pa nemoj voziti dje ima murije! Ne znam za vas, ali ja sam pristalica da se covjek nauci voziti sto prije je moguce! Meni je stari instruktor, a mene je naucio sa 11 godina da vozim! Sreca, tad smo zivjeli u malom mjestu, nema policije i vozao sam se non-stop i nikad nisam neko sranje napravio!
FRCO.16V je napisao(la):e ja nisam te srece da zivim u malom mjestu ja zivim u tuzli i samo mogu po gradu vozit....a ima ih na sve strane...
OggyBoy je napisao(la):FRCO.16V je napisao(la):e ja nisam te srece da zivim u malom mjestu ja zivim u tuzli i samo mogu po gradu vozit....a ima ih na sve strane...
Jbg, moje saucesce! A nista gore od toga kad ti se vozi, a ne smijes! Znao sam do 4 ujutru biti budan cekajuci da stari zaspi da maznem auto!