pozz. za sve clanove...

pozz. za sve clanove...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
IME:Jovica
PREZIME:Đokić
GODINE:20-te gazim :)
IZ:Bijeljine
VOZILO:Golf III 1.6b :S
Registrovao sam se zbog toga sto mi je pre pola godine oduzet golf 4 GTI-TDI, jer sam ga kupio ukradenog, pa hocu da vidim imali jos ko slicnih situacija jer sad nema ni para ni auta, sta dalje, kupio sam posle toga golfa 3 u fabrickom stanju, pa sam po malo poceo da ga dovodim u red, pa da vidim ovjde koji savjet i ostalo..... :)

Član
DobroDosao... pare dobijes u 20% slucajeva, odnosno kad uhvate odgovornog za sve to fino, jos mu nadju pare neke, i onda ti od toga dobijes pare nazad, sto nije tako cest slucaj.....

Član
SašaCRX je napisao(la):
DobroDosao... pare dobijes u 20% slucajeva, odnosno kad uhvate odgovornog za sve to fino, jos mu nadju pare neke, i onda ti od toga dobijes pare nazad, sto nije tako cest slucaj.....

ma problem je to sto je to auto mafija, do sad je oduzeto 300 auta koja su oni ukrali i preprodali, od toga jedno jedino je doslo u bijeljinu i ja sam ga kupio, tako da od toga otprilike nema nista, kao sud ce dici tuzbu i to ce trajati godinama i to je to ja msm...

pozdrav komsija ...sta da kazem prvo dobrodosao zatim bice nafake i naci ce se i to ukradeno ukradeno auto pa ces nadam se dobit pare nazad.....;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.