RED THUNDER je napisao(la):Pozdrav i dd! Taman mi treba neko iz bjeljine da mi provjeri nesto hehehhehehehe! Jesi upoznat sa BN Auto kucom?!
Toda je napisao(la):RED THUNDER je napisao(la):Pozdrav i dd! Taman mi treba neko iz bjeljine da mi provjeri nesto hehehhehehehe! Jesi upoznat sa BN Auto kucom?!
Hvala swima na dobrodoslici ! Cuo sam za njih...sta te konkretno interesuje?
RED THUNDER je napisao(la):Toda je napisao(la):RED THUNDER je napisao(la):Pozdrav i dd! Taman mi treba neko iz bjeljine da mi provjeri nesto hehehhehehehe! Jesi upoznat sa BN Auto kucom?!
Interesuje me Yamaha r1 sto prodaju jeli u extra stanju i jeli sve ok da nije padano i to, da ne dolazim iz sarajeva bez potrebe i da placam prevoz za motor Hvala
Toda je napisao(la):RED THUNDER je napisao(la):Toda je napisao(la):RED THUNDER je napisao(la):Pozdrav i dd! Taman mi treba neko iz bjeljine da mi provjeri nesto hehehhehehehe! Jesi upoznat sa BN Auto kucom?!
Interesuje me Yamaha r1 sto prodaju jeli u extra stanju i jeli sve ok da nije padano i to, da ne dolazim iz sarajeva bez potrebe i da placam prevoz za motor Hvala
Imam pravog covjeka za to... on zna svaki motor u Bijeljini i cim ga pitam ja cu ti javiti... pozz
Toda je napisao(la):pozz swima... zovem se Bojan imam 18 godina idem u el.tehnicku skolu i tek sam danas saznao za ovaj forum...