V Viktor Član 26.07.2008 #1 Zz svima evo ja sam novi clan tu....... nista posebno nemam...inace sam iz makedoniju..Super vam je forum...evo neka slikica auto je na bugarskim reg. pa se prodaje malo ima Custom hood angel eyes 17' felge remus izduve sony radio system..
Zz svima evo ja sam novi clan tu....... nista posebno nemam...inace sam iz makedoniju..Super vam je forum...evo neka slikica auto je na bugarskim reg. pa se prodaje malo ima Custom hood angel eyes 17' felge remus izduve sony radio system..
erol_brcak Član 26.07.2008 #3 i vise nego fina,samo bih ukinuo lexus stopke. a zaista bimmer je wooow,ja ga ne bi prodavao inace,da,doborodosao i probaj ostati aktivan.
i vise nego fina,samo bih ukinuo lexus stopke. a zaista bimmer je wooow,ja ga ne bi prodavao inace,da,doborodosao i probaj ostati aktivan.
V Viktor Član 26.07.2008 #8 cim sam dosao...bitcu aktivan stvarno predivan forum je ovo.... a auto..ma ne znam prodat cu ga kupit cu nesto bolje..sta znam ovo je staro
cim sam dosao...bitcu aktivan stvarno predivan forum je ovo.... a auto..ma ne znam prodat cu ga kupit cu nesto bolje..sta znam ovo je staro