Samky, predstavio bih ga ali u nemogucnosti jer sam 4500 km od kuce. A slikao ga pretjerano nisam. Znaci alfa 145 1.6 boxer 8V Klasicna crna boja, srebrene 5 krake felge 6.5J i to je to. nista posebno. Kupio sam ga "odlicnog" no u medjuvremenu sam "malo" ulupo para u njega. Vrisnila mi radilica nakon 70 km, kvacilo se razletilo. Za drugu masinu i kompletan servis zajedno s kvacilom dam 9500 kn. Gume bile lose pa i za njih dam 2000 kn. Dok sam mjenjao gume vidio sam da su krajnice spone volana u banani pa i za njih dam 500 kn. Nedavno ga vozio na predtehnicki pregled. Nisam imao katalizator pa sam i njega uzeo polovnog za 400 kn. Promjenio obadva ramena za 900 kn, mjenjao sam cijeli sistem brisaca, i to me kostalo 400 kn. Naravno nije prosao na tehnickom. Sad jos trebam promjenit komplet kocnice, ulje, sajlu od rucne. I trebam novi zadnji lonac. U medjuvremenu poceo mi gutat 15 litara. Stoga je vjerojatno i lamda prdnula u vjetar. Do sad sam dao skoro 14 000 kunica. i to sto sam promjenio je kako treba. znaci jos trebam lupit nekih 1000 eurica. jer i sistem od klime mi je u banani i cjela sredisnja ploca. Al nema veze. Doterat cu ga u red i ima da bude kao iz trgovine.