pozdrav

pozdrav

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
idemo dalje

Zahvaljujem svima na dobrodošlici i savjetima.
Istina je da bi crne štoperice bolje stajale ali u onom vremenu kada su ugrađivane nije ih bilo u ponudi.
Sad, šta je- tu je. Vidjeti ću ovog ljeta ako bude moguć kakav čejnđ.
 
Član
usput, pardon

...jedna laganini digresija...vezana za opasku meni nepoznatog forumaša Og 1 na moje predstavljanje. Meni osobno (bar u početku), samo predstavljanje u biti ne znači ništa više od: dobar dan ili evala. Ispisivati raznorazne izvedenice imenice pozdrav (ili prez.nesvrš. gl. pozdravljanje) mi je pomalo bedasto i nepotrebno (da ne kažem pomalo i nezrelo). Ovdje sam isključivo da čujem poneki korisni savjet, preporuku ili pokudu, ili eventualno da i ja ponekad nekom kažem neku «pametnu». Prepucavanje mi nije interesantno i molim da me se zaobiđe u takvim namjerama. Unaprijed zahvaljujem.
 
Član
dd i ostani aktivan

f_logocarbonm_0c8ab24.png
 
Član
amo dalje...

Evo dvi slikice (mobitelom) farova. Osobno mi ne izgleda loše osim led pozicija koje su mi malo đikanske (bacaju na plavo). Zna li itko gdje se mogu kupiti bijele (ali baš bijele) ledice za poziciju? Ove sada su naravno kupljene kao bijele (takve su i reklamirane) ali lik mi je prodao muda za bubrege. Thanks i pozdrav.
 
Član
potraga

Kako je očigledno da moje pitanje nije izazvalo zanimanje a samim tim i buru odgovora, ajmo ponoviti pitanje: Zna li itko gdje se mogu naručiti pozicione led diode (ubodne) koje svijetle bijelom bojom (ali baš bijelom, nikakva plavkasta nijansa ne dolazi u obzir - takve već imam)? Zahvaljujem na odgovoru...)))
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top