DILFA je napisao(la):hvala hvala!!!bolje vas nasao
A evo slikica moje ladje mislio sam da necu... al opasno sam dobio bolest jednu... a to je tuning auta poceo sam od nicega... a dosao sam , pa eto do sad oko 2,500 km ulozio samo styling
panajotis je napisao(la):dobro nam dosao .. da nam zena dovedes na nas forum.. :icon_smile:
xzone je napisao(la):DILFA je napisao(la):hvala hvala!!!bolje vas nasao
A evo slikica moje ladje mislio sam da necu... al opasno sam dobio bolest jednu... a to je tuning auta poceo sam od nicega... a dosao sam , pa eto do sad oko 2,500 km ulozio samo styling
extra auto samo lagano braca znas kako je bilo na bitefight uplaticemo i pakleno ne brini hahaha
DILFA je napisao(la):xzone je napisao(la):DILFA je napisao(la):hvala hvala!!!bolje vas nasao
extra auto samo lagano braca znas kako je bilo na bitefight uplaticemo i pakleno ne brini hahaha
Kada smo derali... samo sto ja jos derem
Alden_SA je napisao(la):Dobro dosao dilfas, sta sam ja rekao pocnes od samo cu ovo a onda nema kraja. Uhvatilo sad braca.
bulex je napisao(la):samo nek je shvabo... po mogucnosti.... iz VW koncerna...
-TDI-
hehehehe