M Muha_20v Član 05.09.2012 #1 Jasmin-Muha 30.12.1985 Sarajevo-Alipasino polje Fiat Punto HGT Nova iskustva Pozdrav za sve ljubitelje automobila!!! :123:
Jasmin-Muha 30.12.1985 Sarajevo-Alipasino polje Fiat Punto HGT Nova iskustva Pozdrav za sve ljubitelje automobila!!! :123:
M Muha_20v Član 05.09.2012 #7 IGY je napisao(la): pa zar ti nisi neki stari clan Kliknite za proširenje... Taj sam prijatelju stari,stari ado_d je napisao(la): Muha jesi li vozio zutu feliciju? Kliknite za proširenje... Prijatelju vozio prije 10 godina,
IGY je napisao(la): pa zar ti nisi neki stari clan Kliknite za proširenje... Taj sam prijatelju stari,stari ado_d je napisao(la): Muha jesi li vozio zutu feliciju? Kliknite za proširenje... Prijatelju vozio prije 10 godina,
ado_d Član 05.09.2012 #8 Pa znam al ne znam sta si poslije vozio, gti-ja? A znamo se Muha,stare kolege sa faxa :lol:
M Muha_20v Član 06.09.2012 #10 ado_d je napisao(la): Pa znam al ne znam sta si poslije vozio, gti-ja? A znamo se Muha,stare kolege sa faxa :lol: Kliknite za proširenje... hahahahahah jes jes kume sa faxa :lol: :123:
ado_d je napisao(la): Pa znam al ne znam sta si poslije vozio, gti-ja? A znamo se Muha,stare kolege sa faxa :lol: Kliknite za proširenje... hahahahahah jes jes kume sa faxa :lol: :123: