E, hvala!trizex je napisao(la):Prednji ti je super ispao, meni se bas svidja. Jesi li kontao da ofarbas lajsnu naprijed ovu crnu isto u boju auta?
eddo je napisao(la):kod mene je auto sto se tice vanjskog izgleda skroz u fazi raspadanja.oba blatobrana su zakacena (posljedica alkohola u venama i zatezanja rucne po snjegu), hauba je sva istackana od kamencica i sta ja znam, obrva mi je na jednoj strani spala kako sam prao auto, ukratko RASPADA SE hehehe.Al imam sve vec dogovoreno na proljece da se radi pa me ono manje vise boli briga za svim jer znam da ce na proljece bit u boljem stanju nego sto je bila kad je izasla iz fabrike u ceskoj hehehehehehe.pozzzz momci i samo lagano nece sredjivanje nigdje pobjec.
trizex je napisao(la):eddo je napisao(la):kod mene je auto sto se tice vanjskog izgleda skroz u fazi raspadanja.oba blatobrana su zakacena (posljedica alkohola u venama i zatezanja rucne po snjegu), hauba je sva istackana od kamencica i sta ja znam, obrva mi je na jednoj strani spala kako sam prao auto, ukratko RASPADA SE hehehe.Al imam sve vec dogovoreno na proljece da se radi pa me ono manje vise boli briga za svim jer znam da ce na proljece bit u boljem stanju nego sto je bila kad je izasla iz fabrike u ceskoj hehehehehehe.pozzzz momci i samo lagano nece sredjivanje nigdje pobjec.
Blago se tebi, ali ja ga ocima ne bi mogao gledati takvoga. Pola praga(u 2 dijela su mi) mi je otpalo(snijeg), pa nisam mogao izdrzati jutro da ga ne prikacim ponovo, i jedini razlog sto sam ga ponovo skinuo je jer mi je pukla kopca pa bolje da ga skinem dok mogu, neg da otpadne pa da ga pregazim
Hvala!audi sc je napisao(la):lijep vento
darioVR6 je napisao(la):Hvala!audi sc je napisao(la):lijep vento
Bio bi još ljepši da nisam dobio otkaz.
Sad malo kuburim s parama, pa Vento trpi.
A šta ćeš?
Bit će bolje!