Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Hvala drug idu felgice akoBogda na proljece ovdje je luda zima pa bi bila steta staviti ih sada i raja inace stavi stock felge preko zime usput taj mitsubishi EVO mi je smrtna zelja broj jedan HAHAHA pozz
auto je stvarno dobar... e rekose momci za te felge stim da bi ja i ofarbo ove crne lajsne u boju vozila... znaci i to na vratima i na gepeku... bit ce masu puta ljepse a nije neka investicija... eto pozdrav...
da i retrovizore isto oboji u boju vozila... nemoj stavljat druge bezze ce izgledat samo ove zafarbaj
Hvala drugovi,ovo sa lajsnama i nije losa ideja a retrovizore imam M3 carbon,samo treba da ih postavim,naravno bice tu jos radova u pregovorima sam jos od prije sa jednim tipom za Recaro sjedista pa cemo vidjeti usput sjedista su zuta i crna kombinacija tako da ce biti sve u tonu pozz svima jos jednom
Pozdrav i DD...Takoder predlazem farbanje crnih plasticnih dijelova u boju vozila,izgledat ce puno ljepse...Uglavnom,vidim da imas planove,pa ti zelim puno srece.
Hvala na dobrodoslici super vam je forum ja sam uvijek za dobar prijedlog ili savjet tako da su svi savjeti dobro dosli :icon_biggrinozz svima koliko vas ima