Bertone Član 01.02.2009 #1 Jos jednom pozz svima! Ja sam Fudo, i iz Sarajeva sam. Vozilica je Astra G Coupe Bertone, Z20LET.
emirEX_sa Član 01.02.2009 #4 dd i ostani aktivan PS. spusti ovo malo ruzno ti stoje neonke na autu bez pragova i lip-ova i jos kad je ko koza. NHF
dd i ostani aktivan PS. spusti ovo malo ruzno ti stoje neonke na autu bez pragova i lip-ova i jos kad je ko koza. NHF
Little Dragon Član 02.02.2009 #13 Nista ne komentarisite auto ono je trenutno jedan veliki projekat tako to sto sad vidite je maciji kasalj Fudoni pozz i dobro dosao i zaboravio si reci da si ponosan clan OPELMANIE
Nista ne komentarisite auto ono je trenutno jedan veliki projekat tako to sto sad vidite je maciji kasalj Fudoni pozz i dobro dosao i zaboravio si reci da si ponosan clan OPELMANIE
Bertone Član 02.02.2009 #14 Little Dragon je napisao(la): Nista ne komentarisite auto ono je trenutno jedan veliki projekat tako to sto sad vidite je maciji kasalj Fudoni pozz i dobro dosao i zaboravio si reci da si ponosan clan OPELMANIE Kliknite za proširenje... Tako je.., projekat je u toku.., nesto poput one emisije "Pod noz"! I da, tacno, ponosni clan Opelmanie!
Little Dragon je napisao(la): Nista ne komentarisite auto ono je trenutno jedan veliki projekat tako to sto sad vidite je maciji kasalj Fudoni pozz i dobro dosao i zaboravio si reci da si ponosan clan OPELMANIE Kliknite za proširenje... Tako je.., projekat je u toku.., nesto poput one emisije "Pod noz"! I da, tacno, ponosni clan Opelmanie!