Član
Pa nismo svi isti.Zato sto nas narod drugcije netazumije!
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Pa nismo svi isti.Zato sto nas narod drugcije netazumije!
Zasto da ja pitam? Nije moje da odagajam druge ljude po mom standardu...taj isti covjek moze mu odgoviriti na njemu odgovarajuci nacin.
Pa nismo svi isti.
Nista...to je to sto sam htio znati. Sretno.Sto se onda meni obracas?
Dali ja isto to nesmijem?
Nista...to je to sto sam htio znati. Sretno.
Samo jos jednu i necu te vise "peglat"Ja se samo zakacim na te koji su taki!
Ma nisam ni ja ljut na tebe samo me interesuje zasto se ljudi pretezno ljute i uvijek nesto negativno. Za bosance znam, nacionalizam je ono sto me je otjeralo iz bosne, al to je dome tako i treba to prihvatiti.Znam jarane, to i je moj problem!
Zato se ja tako borim za pravdu!
Taki kao ti ce uvje nekog nasilnika, siledziju, kriminalca brani, a zrtvu ko jebe.
Nisam ja ljut na tebe, ali ja se u stvarnom, privatnom zivotu borim i ulazem za nemocne,starije ljude i zastitu zivotinje u vasoj drzavi a ne u svojoj svicarskoj!
Kao sto reko odrasto sam u CH i neznam dobro nas, ali i nije bitan od naseg nemam nikakve koristi.Samo jos jednu i necu te vise "peglat"
Ako vec ucis @mara- kako se nesto pise, gospodin RenoPezo kako si ga vec nazvao onda sjedni i nauci kako se sta pravilno pise.
Svi mi znamo da se kaze Reno a pise se Renault, isto tako znamo da se kaze takvi i pise se takvi a ne taki*
Uzivaj u ostatku dana i ziv budi malo opusteniji, ovo je samo forum. Popi pivo zguzi nesto...ljepse ces se osjecat.
Jesam ja skuzio, al ti nisi cuo za onu narodnu:Kao sto reko odrasto sam u CH i neznam dobro nas, ali i nije bitan od naseg nemam nikakve koristi.
Mene samo brine sto ti nisi nista skuzio, za maru me boli *****.
Jesam ja skuzio, al ti nisi cuo za onu narodnu:
Krivu drinu ne mozes ispraviti.