Fawaay je napisao(la):@Faya_M5 kod mene je 2.0 turbo diesel motor onaj malo jaci s 150KS,i to mi je sasvim dovoljno.Zadovoljan sam s potrosnjom i snagom.Tako da mu nikakve chipove nebih stavljao,mada sam vidio na netu da ima tip u Tuzli ugraduje neke njemacke chipove pa ga moze dici na 180KS ali to kosta 520€,za te pare mislim da mogu uzeti dobre felge...
enesss je napisao(la):hehe ma salim se doktore,fino bi mu fakat sjele neke 18-ke......i mozda lumar folije
2001 je godina u 9 mjesecu,100kw je pogrijesio sam,mislio sam da su svi od 2001 150 ps ali ne ovaj je 140.Hvala na savjeuDarker je napisao(la):Fawaay je napisao(la):@Faya_M5 kod mene je 2.0 turbo diesel motor onaj malo jaci s 150KS,i to mi je sasvim dovoljno.Zadovoljan sam s potrosnjom i snagom.Tako da mu nikakve chipove nebih stavljao,mada sam vidio na netu da ima tip u Tuzli ugraduje neke njemacke chipove pa ga moze dici na 180KS ali to kosta 520€,za te pare mislim da mogu uzeti dobre felge...
Koja ti je godina BMW?Na slikama sto vidim,nebih rekao da je 150 ks tj.facelift???Pazi se,sve preko 16-ki kratis vijek nekim dijelovima...to je do tebe ako si voljan..