Član
Lijepi Dzoni je napisao(la):Hvala vam-IGY-da se slucajno i ti ne bavis fotografijom,nesto mi poznat nik,ima jedan IGY....?
Čini ti se.
Lijepi Dzoni je napisao(la):Hvala vam-IGY-da se slucajno i ti ne bavis fotografijom,nesto mi poznat nik,ima jedan IGY....?
A da ti nisi slucajno Stefan Lupino......?:lol:stefan je napisao(la):Lijepi Dzoni je napisao(la):Hvala vam-IGY-da se slucajno i ti ne bavis fotografijom,nesto mi poznat nik,ima jedan IGY....?
da to je nas fotograf
Lijepi Dzoni je napisao(la):A da ti nisi slucajno Stefan Lupino......?:lol:stefan je napisao(la):Lijepi Dzoni je napisao(la):Hvala vam-IGY-da se slucajno i ti ne bavis fotografijom,nesto mi poznat nik,ima jedan IGY....?
da to je nas fotograf
Salim se ja malo,nemojte zamjeriti starom čiki....
A jest,sad sam se sjetio tvojih HDR-ovih fotki ibize,odlicne fotke.Ja sam sada na fotografija.ba ,fin sajt,tamo sam nik ;Dzoni44.Mozete pogledati u mom albumu fotke...IGY je napisao(la):Lijepi Dzoni je napisao(la):Hvala vam-IGY-da se slucajno i ti ne bavis fotografijom,nesto mi poznat nik,ima jedan IGY....?
jes jes, igy sa zonerice
a eto nahvalise me i ovde vec :lol:
aaaaj cuj Lupino ja slikam gole aute ne gole tete