emir_98 eee ti si miran sa potrosnjom hehehe 5L torsi kad mu dusu vadis
a moj bogme i 10 uzme
Tipo16V
Ma nisam se dobro izrazio dizne jesu ford ali nisu od njega nego sam nasao ja fordove dizne sa stekerom za napajanje koje sam na kraju kad su otisle zamijenio sa opelovim diznama. Sad su mi trenutno ove dizne od vectre 1.8 GT
nisu kod mene one bile sto su na njemu dosle sa onim njegovim anjspricem nego druge su bile dizne dok nisu otisle do prije nekoliko i sad su nove stavljene koje sam ja imao od vectre u rezervi i nema nikakve razlike u snazi motora sve je ostalo isto. Ali sa ovim anjspricem nema jutarnjih verglanja ili hoce vuci ili nece kao i sa onim starim ja sam vis dvije zime prosao bez ikako paljenja coka samo na kljuc i bum pali iz prve kakvo god vrijeme bilo. Nema vise da me zeza sad hoce da vuce dobro sad nece sa ovim toga nema stalno je isto i sa paljenjem i sa snagom i sa vucom. Posto je ova elektronika kod mene onda normalno cok da mi ne radi jer je fordov elektricni koji je bio povezan sa njegovim racunarom a ja ga nemam pa sam i njega morao da napreavim na prekidac.
I jos jedna prednost ili nedostatak kod ovog anjsprica sto je kod mene ovo izmudano ugradjeno hehehe nema razlike u potrosnji po gradu kako god da ga vozis... Ha u pod gas 10L uzme ha vrhas gas i lagano vozis opet 10L uzme kako god njemu je 10L uzeti dok je stari anjspric onaj sto je bio trosio po gradu kad normalno vozis 12L i kad rolas hoce i 15L uzeti a sa ovim kako god 10 litara.