ibor Član 08.01.2012 #1 pozz, zovem se Robert, imam 23 godine, dolazim iz Bola (Hrvatska), vozin r19, na forum sam došao u potrazi za korisnim informacijama.
pozz, zovem se Robert, imam 23 godine, dolazim iz Bola (Hrvatska), vozin r19, na forum sam došao u potrazi za korisnim informacijama.
.nOKe Legend 08.01.2012 #6 bil mjenjao bol na bracu za bubreg u loju ? ) salim se dobro dosao, zelim ti ugodan boravak
ibor Član 08.01.2012 #7 .nOKe je napisao(la): bil mjenjao bol na bracu za bubreg u loju ? ) salim se dobro dosao, zelim ti ugodan boravak Kliknite za proširenje... Bol nikad minjat, hvala
.nOKe je napisao(la): bil mjenjao bol na bracu za bubreg u loju ? ) salim se dobro dosao, zelim ti ugodan boravak Kliknite za proširenje... Bol nikad minjat, hvala
nermin suljagic Član 09.01.2012 #11 Pozdrav i dobro dosao... De mi reci jesi li u centru grada ili si do bola?
ibor Član 09.01.2012 #13 nermin suljagic je napisao(la): Pozdrav i dobro dosao... De mi reci jesi li u centru grada ili si do bola? Kliknite za proširenje... na ulazu u Bol.
nermin suljagic je napisao(la): Pozdrav i dobro dosao... De mi reci jesi li u centru grada ili si do bola? Kliknite za proširenje... na ulazu u Bol.