Hvala za ovo momak, skoro mi je 50 banki. Mislim da na ovom forumu su uglavnom ozbiljni i stručni ljudi, koji vole to što rade i imaju, pa sam se uključio. Dijagnoza je sljedeća:
Problem je što pređem 40000 godišnje, imam dosta i noćne vožnje kada gazim koliko ide u nekim granicama pristojnosti, NPR
Dubrovnik - Mostar, preko Stoca za dva sata stignem a nisam ga potezao do kraja)
Do sada nisam imao nikada Fiata a ovaj sam uzeo jer sam iz razloga što su mi savjetovali da je to odličan motor u jeftinu i solidnu automobilu. Prvi auto mi je bio crveni Yugo 55 pa me povukla kriza srednjih godina - valjda, ne znam. G. punto dobro ide, malo tu i tamo bježi teži prednji kraj, sve sam popravio na njemu što se dalo popraviti ali i dalje se čuje mjenjač u 6 iako sam promijenio ležajeve, čudno pali ujutro i nisam naišao na majstora koji se razumije i ne gata šta je problem na autu. Sreo sam ljude koji voze isti auto i kažu da im 5.5 u normalnoj vožnji????? Kolika bi trebala biti potrošnja toga auta ustvari i šta mu uraditi da ga se dovede u optimalno stanje??? hvala na pomoći