Član
Sad jos reci da je chipovan max, skinuti svi katalizatori, felge 22".. Pricam o normalnim autima u normalnim uslovima.druže, u pitanju je bio 3.0 dizel sa automatikom od benzinca, mislim da znaš na koliko šalta benzinac
Sad jos reci da je chipovan max, skinuti svi katalizatori, felge 22".. Pricam o normalnim autima u normalnim uslovima.druže, u pitanju je bio 3.0 dizel sa automatikom od benzinca, mislim da znaš na koliko šalta benzinac
Ma ne kazem da dizela tog, kazem za benzinca, pa po tvok 3.0 benzin uzme 18L, ne uzme, uz normalnu voznju uzece po gradu 14-stak litara...druže, u pitanju je bio 3.0 dizel sa automatikom od benzinca, mislim da znaš na koliko šalta benzinac
čipovan, a boš pumpa ? nasmija meSad jos reci da je chipovan max, skinuti svi katalizatori, felge 22".. Pricam o normalnim autima u normalnim uslovima.
Ako je elektricna boschpumpa i ona se moze chipovati jer i ona ima racunar koji upravlja sa njom, mehanicka ne moze...čipovan, a boš pumpa ? nasmija me
Meni je sa klimom i gasanjem od sarajeva-orebica i nazad bila prosjecna oko 6,nista uzicaPredjoh skoro 500km
Sarajevo -Zg
1.6 HDI 112KS
Nije bilo gasanja nego lagana vozja: otvoreni put 5. brzina tempomat na 75-80kmh a autoput 6. brzina 100-105 kmh. Prosjecna do autoputa Sl.Brod bila 3.9 a kad sam usao u Zg povecala se na 4.2. Jebes ovo, stedljiv al mora se noga na uzicu
Da sam ga dero 140-150 bila bi otvorena potrosnja 7-8 kao i kod BMW 530
ma ja gasam redovno,pogotovo druga-treca ,jednostavno takvo autoNasuo do vrha (60l rezervoar) na Petrolu. Presao 1077km i tek se tad upalila lampica za rezervu. Potrosnja po boardu 4.6l. S ovim rezervoarom sam presao oko 1200km tako da je potrosnja u prosjeku bila 5l. Board naravno 'oce malo zavrnut. Mnogo vise je bilo otvorene nego gradske voznje i da napomenem da nisam gasao, otvorena je bila na tempomatu u vecini vremena. Da sam vozio ko' sto inace vozim ne bi ovo ni 800km doguralo...